16 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanı atama kararları! 5 ilin emniyet müdürü değişti

16 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanı atama kararları! 5 ilin emniyet müdürü değişti
Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/278, 279, 280, 281, 282, 283) 16 Haziran 2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlandı. Atama kararlarına göre 5 ilin emniyet müdürü değişti. İstanbul'un yeni emniyet müdürü ise Zafer Aktaş oldu.

ATAMA KARARLARI

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12 nci ve 13 üncü maddeleri gereğince Turgut ASLAN atanmıştır.

Ekli listede yer alan Emniyet Genel Müdürlüğü personeli isimlerinin karşılarında belirtilen görevlere 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince atamaları yapılmıştır.

15/6/2020 TARİHLİ VE 2020/279 SAYILI KARARININ EKİ LİSTE

ADI SOYADI          ESKİ GÖREVİ         YENİ GÖREVİ

Mustafa ÇALIŞKAN İstanbul il Emniyet Müdürü Emniyet Genel Müdür Yardımcısı

Zafer AKTAŞ Adana il Emniyet Müdürü İstanbul il Emniyet Müdürü

Doğan İNCİ Kahramanmaraş il Emniyet Müdürü Adana il Emniyet Müdürü

Salim CEBELOĞLU Niğde il Emniyet Müdürü Kahramanmaraş il Emniyet Müdürü

Ömer Faruk KARATAŞ Gümüşhane il Emniyet Müdürü Niğde il Emniyet Müdürü

Celal TAŞÇI Polis Başmüfettişi Gümüşhane il Emniyet Müdürü

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Açık bulunan Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Türkay DALAN atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Umut TUNCER atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Handan KARAKOÇ atanmıştır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Açık bulunan Denizcilik Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ünal BAYLAN atanmıştır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.