20 Ekim 2018 Bekçilik Sınav Soru ve Cevapları Yayımlandı

20 Ekim 2018 Bekçilik Sınav Soru ve Cevapları Yayımlandı
Milli Eğitim Bakanlığı 20 Ekim 2018 tarihinde yapılan Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavının A ve B soru kitapçıklarını ve cevap anahtarlarını yayımladı. Bekçilik sınavında adaylara toplam 100 soru soruldu ve sorular 50 sayısal ve 50 sözel bölümden geldi. 2018 yılı çarşı ve mahalle bekçiliği soru kitapçıkları ve cevap anahtarları için tıklayınız.

Milli Eğitim Bakanlığı 20 Ekim 2018 tarihinde yapılan Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavının A ve B soru kitapçıklarını ve cevap anahtarlarını yayımladı. Bekçilik sınavında adaylara toplam 100 soru soruldu ve sorular 50 sayısal ve 50 sözel bölümden geldi. 2018 yılı çarşı ve mahalle bekçiliği soru kitapçıkları ve cevap anahtarları için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

A kitapçığı soru ve cevap anahtarı için tıklayınız.

B kitapçığı soru ve cevap anahtarı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.