CHP: Polislere 3600 ek gösterge analarının ak sütü gibi helaldir

CHP: Polislere 3600 ek gösterge analarının ak sütü gibi helaldir
Darbe olur, o çalışır; darbede hem çatışır, sonra önemli bir kısmı içeri atıldıktan sonra, darbe sonrası o çalışır; maç olur, herkes maça gider, o çalışır; seçim olur, o çalışır; lider gelir, miting olur, o çalışır; salgın olur, o çalışır, ateş ölçer, kontrol yapar; evde kalırız, o çalışır. Bu polis memurlarımıza bu 3600 ek gösterge artık analarının ak sütü gibi helaldir. Bu sözün tutulması lazımdır.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel TBMM de yaptığı konuşmasında polis memurlarına 3600 ek gösterge verilmesine değindi

ÖZGÜR ÖZEL (Manisa) – Sayın Başkanım, hem Komisyon Başkanımızın 3600’le ilgili söylediğinden hem de Sayın Tanal’ın söylediklerinden esinlenerek şunu söylemem lazım: Şimdi, herkese 3600 ek gösterge sözü veriliyor ama herhâlde bu konuda beklentisi en yüksek olup en çok kandırılan, her seçimden önce “Kesin, bu sefer söz.” denilip mağdur olan polisler.

Şimdi, darbe olur, o çalışır; darbede hem çatışır, sonra önemli bir kısmı içeri atıldıktan sonra, darbe sonrası o çalışır; maç olur, herkes maça gider, o çalışır; seçim olur, o çalışır; lider gelir, miting olur, o çalışır; salgın olur, o çalışır, ateş ölçer, kontrol yapar; evde kalırız, o çalışır. Bu polis memurlarımıza bu 3600 ek gösterge artık analarının ak sütü gibi helaldir. Bu sözün tutulması lazımdır. Bu sözü en son, 24 Haziran seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan son mitinginde de tekrarlamıştır. Bu sözün tutulması lazım. Biz polisimizin 3600 ek göstergesinin zaman geçirilmeden verilmesini talep ediyoruz efendim

Şimdi, o polis ki… AK PARTİ’li siyasetçiler, vadediyorsunuz, sonra da Allah nasip ediyor, bu vaatleri yerine getirmek için buradasınız. Şimdi siz, siyasi hayatı imkân verenler, 7 Haziranda polise 3600 ek gösterge sözü vermediniz mi? 1 Kasımda vermediniz mi? 24 Haziran seçiminde Cumhurbaşkanınız -partinizin Genel Başkanı- o gün çıkıp da son mitingde, o polisleri de şahit tutarak 3600 ek gösterge sözü vermedi mi? Maç olur, polis çalışır; darbe olur, önce çatışır, sonra gece gündüz çalışır; miting olur, öncesinde çalışır, sonrasında çalışır.

Pandemi olur, ateş ölçer, kimlik bakar, ona bakar, çalışır. “Evde kal”, polis çalışır. 3600 ek göstergeye söz verirsiniz, bu sözü tutmazsınız, şimdi de hazırlıklar tamamlanınca…

İlk söz verdiğiniz polislerden emekli olalı yedi sene, sekiz sene, on sene olanlar var yahu! Birazcık korkun. Bazı kusurlar… İyi yaptığınızı düşündüğünüz bir şeyle övünmek varken eksiklikte de birazcık yerinin be kardeşim ya!

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum