Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli sivil memurlara 14 yıldır GYS açılmadı

Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli sivil memurlara 14 yıldır GYS açılmadı
Emniyet Teşkilatı bünyesinde bulunan, Emniyet Hizmetleri Sınıfı dışındaki diğer hizmet sınıflarında çalışan personel için 14 yıldır görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açılmamıştır. 2018 yılında görevde yükselme ve unvan değişikliği ile ilgili sınav yapılacak mıdır? e

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA
Aşağıdaki sorularımın Anayasa’nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Ve 99. Maddeleri uyarınca T.C. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Saygılarımla. 05.11.2018

Ömer Fethi Gürer / Niğde Milletvekili

1) Emniyet Teşkilatı bünyesinde bulunan, Emniyet Hizmetleri Sınıfı dışındaki diğer hizmet sınıflarında çalışan personel için 14 yıldır görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açılmamıştır. 2018 yılında görevde yükselme ve unvan değişikliği ile ilgili sınav yapılacak mıdır? 

2) Emniyet Hizmetleri Sınıfı personelinin, asli vazifesi olan güvenlik ve asayiş ile ilgili işlerin dışında, sivil memur eli ile gördürülmesi gereken güvenlik ve asayiş ile ilgisi olmayan büro işlerinde de görevlendirilmelerinin nedeni nedir? Personelin asli işlerini yapmaları konusunda çalışma yapılması düşünülmekte midir? 

Soru önergesi için TIKLAYINIZ

Kamubiz.com ÖZEL / ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum