Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi kadrosu ihdas edildi

Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi kadrosu ihdas edildi
Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi kadrosu ihdas eden Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 22). 13. Kasım 2018 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi, İçişleri Bakanlığına ise 36 kadro ihdas edildi. İçişleri Bakanlığına ihdas edilen kadrolar arasında, 1 Kaymakam, 1 Yazı İ

Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak atama bekleyenlere müjde! Emniyet Genel Müdürlüğne 10.000 bekçi kadrosu ihdas eden kararnameyi Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı ve Resmi Gazetede yayımlandı. iŞte Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 22).

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.