kpsscafe.com haber - POLSAN yeni polislere zorunlu, emniyet memurlarına gönüllü olacak!

kpsscafe.com haber - POLSAN yeni polislere zorunlu, emniyet memurlarına gönüllü olacak!
kpsscafe.com - AK Parti Polis Bakım ve Yardım Sandığı POL-SAN ile ilgili kanun teklifi verdi. AK Parti tarafından TBMM'ye sunulan torba yasa teklifinde polislerin POLSAN üyeliğini ilgilendiren düzenleme yer alıyor. İlgili madde ile Polis Bakım ve Yardım Sandığı POL-SAN'a üyelik yeni polis memurlara zorunlu hale getirilirken, emniyette görevli memurlara isterlerse üyelik hakkı getiriliyor.

kpsscafe.com haberleri - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 71 maddelik kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sundu. Yeni kanun teklifi içerisinde yeni polis olan memurların Pol-San'a üyeliği hakkında düzenleme de yer alıyor. Kanun teklifinin içeriğine ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş şöyle konuştu:

"Pol-san biliyorsunuz emniyet memurlarının sandığı, yeni gelen memurların da buraya katılımını zorunlu hale getirilmesini teklif ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ MADDE ŞÖYLE;
MADDE 2- Madde ile, kamu düzeni ve güvenliğinden sorumlu Emniyet Genel Müdürlüğü mensuplarına sosyal ve ekonomik yardımlar sağlamak üzere kurulan Polis Bakım ve Yardım Sandığının daha güçlü bir mali yapıya kavuşturularak ortaklarına yaptığı yardımların arttırılması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarında görevli tüm memurların Sandığa ortak olmaları sağlanmaktadır.

kpsscafe

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum