MHP'den polise 3600 ek gösterge ve sağlık çalışanlarına yıpranma payı teklifi

MHP'den polise 3600 ek gösterge ve sağlık çalışanlarına yıpranma payı teklifi
'Polis memurlarımız 3600 ek gösterge konusunda ciddi bir rahatsızlık içerisindeler ve bunlar hak ediyorlar. Yine bu anlamda verilecek müjdelerden bir tanesi sağlıkta yıpranma payı meselesi olabilir.'

'Polis memurlarımız 3600 ek gösterge konusunda ciddi bir rahatsızlık içerisindeler ve bunlar hak ediyorlar. Yine bu anlamda verilecek müjdelerden bir tanesi sağlıkta yıpranma payı meselesi olabilir.' Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın Meclis konuşması şu şekilde:

'Bu anlamda, yeri gelmişken, polis memurlarımız 3600 ek gösterge konusunda ciddi bir rahatsızlık içerisindeler ve bunlar hak ediyorlar. Emsali görevde olanlar bunu alırken polis memurlarımıza bunu vermemek yanlış olacaktır.

Yine bu anlamda verilecek müjdelerden bir tanesi sağlıkta yıpranma payı meselesi olabilir. Sağlık çalışanlarına bu sözler daha önceden verildi. Bunları da bir an evvel çözmenin çok yerinde olacağını düşünüyorum.

Son olarak, bu taşeronları kadroya aldık, çok da güzel bir iş yapıldı ancak KİT’lerle ilgili mağduriyetler ve yüzde 70’e takılan şoförlerle ilgili mağduriyetler hâlen sürmektedir. Bu konunun da çözülmesinin toplumu rahatlatacağını düşünüyorum.'

Kamubiz.com ÖZEL HABER / ANKARA

(Sitemizden Alıntılanan Haberlerde Kaynak Gösterilmeden Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)

FACEBOOK'DA BİZİ TAKİP  ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DA BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum