Polisler '3600 ek gösterge ne olacak?' diyor

Polisler '3600 ek gösterge ne olacak?' diyor
Sayın Cumhurbaşkanı, siyaset meydanında, seçimlerde Emniyet teşkilatına bir söz verdi, polislere bir söz verdi; dedi ki: “Beni tekrar seçerseniz 3600 meselesini çözeceğim.” Polislerin 3600’üyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Bu göstergeyle ilgili sorunu ne zaman  çözmeyi düşünüyorsunuz? İşte Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un polislere 3600 ek gösterge verilmesine ilişkin bu günkü TBMM konuşması:

ALİ ÖZTUNÇ (Kahramanmaraş) – Kilis Milletvekili Sayın Mustafa Hilmi Dülger ve 55 milletvekilinin verdiği Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanun Teklifi üzerinde Cumhuriyet Halk Partisinin görüşlerini aktarmak üzere huzurunuzdayım, hepinize saygılar sunuyorum.

Sayın Özkan, siyaset söz verince tutma işidir. Sayın Cumhurbaşkanı, siyaset meydanında, seçimlerde Emniyet teşkilatına bir söz verdi, polislere bir söz verdi; dedi ki: “Beni tekrar seçerseniz 3600 meselesini çözeceğim.” Polislerin 3600’üyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Bu göstergeyle ilgili sorunu ne zaman  çözmeyi düşünüyorsunuz? Yoksa “Biz bunu meydanda söyledik, seçim zamanı söyledik; hop, oyları da aldık, iktidara geldik. Şimdi, biz, o sözü unuttuk.” mu diyorsunuz?

Polislerin 3600’le ilgili sorunu ciddidir

Polislerin 3600’le ilgili sorunu ciddidir, bu sorunun çözülmesi gerekmektedir. Lütfen, 3600’le ilgili bizim verdiğimiz teklifleri kabul etmiyorsanız siz verin, bunu artık çözün. Emniyet teşkilatı, Bekçi Kanunu konuşulurken bile polisler bizi çeviriyorlar “3600 ne olacak?” diyorlar ya. Adamların tek bir derdi var 3600 meselesi. Lafa gelince burada polisle ilgili güzel konuşuyorsunuz, lafa gelince mangalda hiç kül bırakmıyorsunuz, maşallahınız var, o konuda çok iyisiniz, helal olsun size ama icraata gelince sıfır; laf çok, icraat yok. Gelin, polislerin 3600 meselesini hep birlikte bu Parlamento çözsün. Ha, siz hazırlamazsanız zaten Bakanlık hazırlıyor, Bakanlığa söyleyin, Bakanlık bu konuda bir çalışma hazırlasın.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum