4 İl Müdürü değişti! İşte görevden alınan ve atanan İl Müdürleri!

4 İl Müdürü değişti! İşte görevden alınan ve atanan İl Müdürleri!
Tarım ve Orman Bakanlığında atamalar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 4 ilin tarım ve orman müdürü görevden alınarak yerine atamalar yapıldı.

Trabzon, Şanlıurfa, Düzce ve Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürleri değişti. Tarım ve Orman İl Müdürlüklerine yönelik atamaların önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor. 

TRABZON TARIM İL MÜDÜRÜ CAHİT GÜLBAY GÖREVDEN ALINDI YERİNE İSA KAPLAN ATANDI!

Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürü Cahit Gülbay görevden alınarak yerine Konya Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı İsa Kaplan getirildi. Cahit Gülbay, 2014 yılından buyana Trabzon Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü yapıyordu. 

ŞANLIURFA TARIM İL MÜDÜRÜ MURAT ÇAKMAK GÖREVİNDEN AYRILDI YERİNE HALİT ŞITIL ATANDI!

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Çakmak, görevinden ayrılırken yerine aynı kurumdan Müdür Yardımcısı Halit Şıtıl getirildi. Murat Çakmak, 2016 yılından buyana Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yapıyordu. 

DÜZCE TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE BURSA ŞUBE MÜDÜRÜ ESRA UZUN ATANDI!

Uzun bir süredir atama yapılmayan Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ise Bursa Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Esra Uzun atandı.

TUNCELİ TARIM İL MÜDÜRÜ SAADETTİN TAŞKESEN GÖREVDEN ALINDI YERİNE YAVUZ SUAT PALA ATANDI!

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürü Saadettin Taşkesen görevden alındı yerine aynı il müdürlüğünden Gıda ve Yem Şube Müdürü Yavuz Suat Pala atandı. Saadettin Taşkesen, geçtiğimiz yılın Ocak ayında Tunceli Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atanmıştı. Taşkesen’in görevden alındığının öğrenilmesiyle birlikte Dersimli üreticilerin İl Müdürlüğünün önünde açıklama yaparak kararın gözden geçirilmesini istemeleri dikkat çekti. 

tarimdanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum