Ali Yalçın, Çalışma Bakanından memurlarla ilgili talepte bulundu!

Ali Yalçın, Çalışma Bakanından memurlarla ilgili talepte bulundu!
Memur-Sen’e ziyarette bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan yeni taleplerde bulunuldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, beraberindeki heyetle birlikte Memur-Sen Konfederasyonu’nu ziyaret etti. Ziyarette çalışma hayatı ve sendikal gündeme ilişkin konular istişare edildi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

“Çalışmalara başlamamız gerekiyor”

Toplu Sözleşme dönemini geride bıraktıklarını ve önlerinde çalışma yapılması beklenen çeşitli konuların olduğunu söyleyen Ali Yalçın, “Toplu sözleşmede hüküm altına aldığımız 4688 Sayılı Kanun, yiyecek yardımı yönetmeliği, harcırah kanunu, 1. Dereceye gelmiş memurlara 3600 ek gösterge verilmesinin yanı sıra Görevde Yükselme ve Unvan Değişliği Sınavlarının periyodik olarak yapılması, disiplin cezası affı, mobbing izleme kurullarında sendika temsilcisinin bulunması, engellilere sıra tahsisli konutlarda yüzde 3 kontenjan ayrılması, TOKİ Konutlarında memura öncelik verilmesi konularında çalışmaya başlamamız gerekiyor. Biz hazırlıklarımızı yaptık, bir an önce bir çalışma grubu oluşturularak çalışma takviminin belirlenmesini bekliyoruz” diye konuşarak, ziyaretlerinden dolayı Bakan Vedat Işıkhan’a teşekkür etti

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
19 Yorum