Memurları ilgilendiren toplu sözleşme zam teklifi! Pazartesi görüşülecek...

Memurları ilgilendiren toplu sözleşme zam teklifi! Pazartesi görüşülecek...
Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci 7. dönem toplu sözleşme hakkında bazı değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkan Kahveci memur zammına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

''Memur ve emeklilerimizin 2024-2025 yıllarındaki mali ve özlük haklarına ilişkin olarak gerçekleştirilen toplu pazarlık sürecinde, kamu işveren tarafı 14 Ağustos Pazartesi günü kamu görevlilerinin geneline ilişkin taleplerin değerlendirmesini gerçekleştirecek ve sonrasında da kendi teklifini sunacak.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Aileleriyle birlikte 25 milyonluk büyük bir kitlenin gözü kulağı kamu işveren tarafının teklifinde olacak. Kamu çalışanlarının ve emeklilerimizin yıllardır çözüme kavuşmayı bekleyen yüzlerce talebi bulunuyor. Kamu çalışanları, büyük bir umutla kamu işveren tarafının teklifini ve toplu sözleşme masasından çıkacak sonucu bekliyor.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Kamu çalışanları, hakkaniyete ve liyakate dayalı, kadrolu ve güvenceli bir kamu personel sistemi içinde piyasa gerçekleriyle bağdaşan, kendisi ve ailesinin rahatça yaşamasına yetecek bir ücrete kavuşmayı fazlasıyla hak ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum