Memurlar bu maaşla sadece günü kurtarmaya çalışıyor

Memurlar bu maaşla sadece günü kurtarmaya çalışıyor
Gerçek Gündem’e konuşan vatandaşlar hayatlarından memnun olmadıklarını, sadece günü kurtarmaya çalıştıklarını ve maaşlarının hiçbir şeye yetmediğini anlattı.

“KENDİMİ YETİŞKİN GİBİ HİSSEDEMİYORUM”

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

İstanbul’da memur olarak çalışan 29 yaşındaki Zeynep*, aylık 11 bin 800 lira alıyor. Kirasının 6 bin 500 lira olduğunu söyleyen devlet memuru, “Maaşımın geri kalanıyla sadece yaşamaya ve günü kurtarmaya çalışıyorum. İnternet, elektrik, su faturaları, ulaşım, yemek gibi temel giderlere harcıyorum paramı. Uzun zamandır temel giderler dışında harcamalar yapamıyorum” dedi.

Birikim yapmanın veya geleceğe yönelik hayal kurmanın bile imkânsız olduğunu ifade eden Zeynep*, maaşının hiçbir şeye yetmediğini söyledi:

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

“Son zamanlarda durumun düzeleceğine dair umutlandım ancak maaşı almadan yine her şeye zam geldi. Aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum ve aldığım maaş cep harçlığı gibi geliyor. Bu nedenle kendimi yetişkin bir birey gibi hissedemiyorum. Ailemden borç alarak ay sonunu getirebiliyorum.”

gerçekgündem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum