Memurları ilgilendiren soru önergesi Cumhurbaşkanlığına sunuldu!

Memurları ilgilendiren soru önergesi Cumhurbaşkanlığına sunuldu!
Tayini çıkan memurlar zor durumda. Akaryakıt zamları nakliye fiyatlarını ve ev taşıma ücretlerini kat be kat artırdı.

Taşınma telaşındaki memurlar düşük harcırah ücreti karşısında çaresiz kalıyor. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığına talepte bulunuldu

Denizli Milletvekili Yasin ÖZTÜRK memurların mali ve özlük haklarında iyileştirme yapılmasını Meclis'e taşıdı


TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet YILMAZ tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını; Anayasa`nın 98 ve İçtüzüğün 96.maddeleri gereğince saygılarımla arz ederim. Yasin ÖZTÜRK /Denizli Milletvekili

14 Mayıs seçimlerinden sonra üst üste zamlanan akaryakıt fiyatları, şehirlerarası taşımacılık ve nakliye sektörünü de vurdu. 

Piyasada fiyatlar bir anda 10-15 Bin Liradan 50-70 Bin Lira bandına çıktı.

Tayinleri çıkan Hakim, Savcı, Asker ve Polislerden oluşan binlerce kamu görevlimiz bu sebeple mağdur oldu. 

Bu bağlamda; 

1) Toplumun her kesiminde en derinden hissedilen ekonomik krizin neden olduğu sıkıntıları hafifletmek ve binlerce kamu görevlimizin mağduriyetini gidermek için yapmış olduğunuz çalışmalar nelerdir? 

2) Fedakârlığı sadece Vatandaşlarımızdan istemek-beklemek yerine, Kamudaki israfın, şatafatın engellenmesi için hangi adımları atacaksınız? (Zira sıkça başvurduğunuz Tasarruf Tedbirleri Genelgeleri pek etkili olamıyor) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum