Toplu iş sözleşmesi kapsamında ücretlere yüzde 66 zam yapıldı

Toplu iş sözleşmesi kapsamında ücretlere yüzde 66 zam yapıldı
Trabzon'un Dernekpazarı Belediyesi çalışanlarına, toplu iş sözleşmesi kapsamında %66 oranında zam yapıldı

HİZMET-İŞ Sendikası ile Trabzon Dernekpazarı Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı. Üç yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında çalışanların ücretlerine %66 oranında zam yapıldı. Altı aylık dilimler halinde yapılan sözleşmeye memurlara gelecek zam oranları aynen yansıtılacak.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Sözleşme görüşmelerine Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik ve Şube Başkan Yardımcısı Mahmut Keleş, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ayazoğlu katıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik, “Dernekpazarı Belediyesinde çalışan 6 kadrolu ve Dernekpazarı Belediye şirketinde çalışan 11 kişi olmak üzere toplam 17 arkadaşımız için 3 yıllık sözleşme imzaladık. Toplu iş sözleşmemizin imzalanmasında büyük özveri gösteren Dernekpazarı Belediye Başkanımız Dr Mehmet Aşık başkanımıza, Başkan Yardımcımız Ali Ayazoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı olsun” dedi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Sözleşme imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr Mehmet Aşık, “Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak imkanlarımız üzerinde zam yaparak arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Sözleşmemiz çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

haber61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.