"Toplu Sözleşmede En Büyük Kazık Yardımcı Hizmetlere Atıldı!"

"Toplu Sözleşmede En Büyük Kazık Yardımcı Hizmetlere Atıldı!"
TEÇ-SEN Genel Başkanı Ümit DEMİREL, 7. dönem toplu sözleşme masasında Yardımcı Hizmetler Sınıfının yalnız bırakıldığını söyledi.

Yardımcı Hizmetler Sınıfı kaldırılacak mı? Hem seçimlerde hem de toplu sözleşmede YHS personeline önemli vaatler verilmesine rağmen henüz gerçekleşmedi.

DEMİREL : "Toplu Sözleşme Masasında En Büyük Kazık YHS'ye Atıldı!"

Seçimden önce çözülmesi gerekirken, 7. dönem toplu sözleşme masasına bırakılan Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması sorunu toplu sözleşme masasında çözeceğiz diyen yetkili sendika ve ortağı tarafından öksüz ve yetim bırakılmıştır. Bu sendikamsı yapılar tekliflerinin, isteklerinin ve taleplerinin arkasında bile duramamış ve eylem dahi yapamaz hale gelmiş/getirilmiştir.

Toplu sözleşme öncesi büyük büyük laflar edenler, toplu sözleşme sonrası ortadan kaybolmuştur. 7.dönem toplu sözleşme masasında en büyük kazık yardımcı hizmetler sınıfına atılmıştır. Yardımcı Hizmetler sınıfında görev yapan kamu çalışanları büyük bir hayal kırıklığına uğratılmıştır.

YHS düğümü toplu sözleşme masalarında yetkili sendika tarafından çözülemeyeceği aşikardır. Çözüm yeri meclistir.

BASK/TEÇ-SEN olarak biz pes etmiyoruz! havlu atmıyoruz.

Yardımcı Hizmetler sınıfının kaldırılması için 1 ekim itibarıyla tüm gücümüzle TBMM'de olacağız. Milletvekillerimiz ile tek tek görüşüp Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması ve Eğitim Durumlarına uygun kadrolara atanmasını inşallah sağlayacağız.

Daha çok çalışacağız, daha çok yorulacağız, daha çok terleyeceğiz. YHS sorununu çözene kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Ümit DEMİREL- TEÇ-SEN Genel Başkanı
TEÇ-SEN- Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum