Vali’den, Memur- Sen hakkında övgü dolu sözler!

Vali’den, Memur- Sen hakkında övgü dolu sözler!
Batman Valisi Ekrem Canalp, nezaket ziyaretinde bulunan Memur-Sen Batman İl Başkanı ve heyetine övgü dolu sözler söyledi.

Memur -Sen Batman il heyetine, Vali'den övgü dolu sözler geldi. Vali Canalp, Memur Sen bize gurur veriyor, dedi.

Memur-Sen Batman İl Başkanı Şehmus Önlü, Memur-Sen’e bağlı 11 sendika il başkanıyla birlikte Batman Valisi Ekrem Canalp’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Canalp, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Eğitim başta olmak üzere kentin genel sorunlarının çözümü noktasında sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Vali Canalp “Kentin daha ileriye taşınması için herkese görevler düşmektedir. Bunların başında da siz sivil toplum kuruluşları gelmektedir. Bu konuda Memur-Sen her zaman varlığını yanımızda hissettirmektedir. Bu da bizlere gurur veriyor, cesaret veriyor. İnşallah kentimizi el birliğiyle daha ileriye taşımaya gayret göstereceğiz” dedi.

Başkan Önlü ise ellerinden geldiğince kentin sorunlarının çözümüne katkı sunma gayreti içerisinde olduklarını söyledi. 

Batman Sonsöz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum