Valiler kararnamesi geliyor! 30 ilin Valisi değişecek

Valiler kararnamesi geliyor! 30 ilin Valisi değişecek
30 ilin Valisi değişecek. Deprem bölgesinde ağır hasar alan illerin valilerin değişmesi beklenirken buraya süper Valiler görevlendirilecek.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla belirlenen 30 ilin Valisi değişecek.
Bakan yardımcılarının kararnamesinin yayınlanmasının ardından Valilerle ilgili kararnamenin de Resmi Gazete’de yayınlanarak yeni isimlerin görevlerine başlaması bekleniyor.

DEPREM BÖLGELERİNE SÜPER VALİLER

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla deprem bölgesinde görev yapan ağır hasar alan illerin Valilerinin de değişeceği öğrenildi.

Asrın felaketinde ağır hasar gören illerin Valilerin kararname kapsamında değişeceği,bu illere süper Valilerin atanacağı öğrenildi. Atanacak isimlerin, deprem bölgesindeki çalışmaları yakından takip eden, depremden ağır yara alan vatandaşların bütün ihtiyaçlarını karşılayacak, sorunları hızla çözecek isimler olması konusunda hassas bir çalışma yapıldığı öğrenildi. Bu isimleri, deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerde başarılı çalışmalarıyla göz dolduran isimler arasından belirleneceği belirtildi. Öte yandan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’nun yaş haddiden emekli olcağı, yerine yeni bir isim atancağı öğrenildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Diyarbakır Valiliği yaparken 2022 yılında Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Münir Karaloğlu’nun ise Büyükşehirlerden birine Vali olarak atanmasının beklendiği öğrenildi.

canakkaledemokrat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.