Erdoğan'dan, bakan yardımcılığına 2 yeni atama kararı!

Erdoğan'dan, bakan yardımcılığına 2 yeni atama kararı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dışişleri Bakanlığı Bakan yardımcılığına yapılan 2 atama Resmi Gazete de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türkiye'nin İspanya Büyükelçisi Burak Akçapar ve Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilcisi Mehmet Kemal Bozay, Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak görevlendirildi

Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ise Türkiye'nin Avrupa Birliği Daimi Temsilciliğine atandı.

Cumhurbaşkanlığından:

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Karar: 2023/82
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İspanya Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Burak AKÇAPAR atanmıştır.

Karar: 2023/83
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Mehmet Kemal BOZAY atanmıştır.

Karar: 2023/84
Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk KAYMAKÇI atanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.