Garanti Bankası’ndan Bayram Sürprizi! 30.000 TL FAİZSİZ Kredi Anında Cebinizde

Garanti Bankası’ndan Bayram Sürprizi! 30.000 TL FAİZSİZ Kredi Anında Cebinizde
Garanti Bankasından 2 müjde birden. 10 bin TL FAİZSİZ kredi ve 20 bin TL nakit avans fırsatını kaçırmayın. İşte Garanti Bankası’ndan yapılan resmi açıklama.

Ramazan bayramında, Garanti Bankası sıfır faizli kredi fırsatı ile kapınızı çalıyor! 30.000 TL’ye varan kredi ve nakit avans detayları belli oldu.

30.000 TL'ye Varan Sıfır Faizli Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası!

10.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi Kampanya Detayları:

- Faizsiz kredi kampanyasından 15 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.

- Sıfır faizli kredi kampanyası kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 10.000 TL, maksimum vade ise 6 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 6 aydır.

20.000 TL’ye Varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanya Detayları:

Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 20.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 3 ay taksitle yararlanın!

Kimler Faydalanabilir?

Kampanyadan Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz kredi kartı başvuruları onaylandığında faydalanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.