Gezici Araştırma, İstanbul anket sonuçlarını açıkladı: Kurum mu, İmamoğlu mu? Bakın kim önde....

Gezici Araştırma, İstanbul anket sonuçlarını açıkladı: Kurum mu, İmamoğlu mu? Bakın kim önde....
Bir şirket daha İstanbul seçimi için anket sonucunu açıkladı: Sonuçlara göre İstanbul'u kim kazanıyor? Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? İşte sonuçlar...

Gezici Anket Şirketi İstanbul seçim anketlerinin sonucunu yayımladı. Firmanın yaptığı anket sonucuna göre İstanbul'u, İmamoğlu mu, Kurum Mu kazanıyor? Türkiye yerel seçimlere doğru ilerlerken araştırma şirketleri de anketlere hız verdi. Son anket ise Gezici Araştırma'dan geldi. İşte Gezici seçim anketi sonuçları...

MURAT KURUM BİRİNCİ SIRADA

"İBB Başkanlığı için hangi parti adayına oy vermeyi düşünüyorsunuz" diye sorulan ankette, Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum yarışı önde tamamladı. "Kurum'a oy vereceğim" diyenlerin oranı yüzde 44,ß1 oldu.

KURUM İLE İMAMOĞLU ARASINDAKİ FARK YÜZDE 0.6

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini söyleyenlerin oranı ise yüzde 43,5 oldu. Kurum ile İmamoğlu arasındaki oy farkı yüzde 0,6 oldu.

Ankete göre diğer adayların oy oranı ise şöyle

DEM Parti'nin adayı Meral Danış Beştaş: Yüzde 4,1
Zafer Partisi adayı Azmi Karamahmutoğlu: Yüzde 3,1
Yenide Refah Partisi adayı Mehmet Altınöz: Yüzde 2,3
İYİ Parti adayı Satuk Buğra Kavuncu: Yüzde 1,7
Diğer adaylar: Yüzde 1,2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum