İşte yeni kabine üyelerine ilişkin iddia!

İşte yeni kabine üyelerine ilişkin iddia!
Ankara kulislerinde, kabinenin değiştirileceği konuşulurken, MHP’nin iki bakanlıkla temsil edileceği, AKP’li Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığına kesin gözüyle bakılıyor.

Ankara kulislerinden edinilen bilgiye göre, AKP hükümeti yılbaşından sonra yeni bir kabine ile iş başı yapacak. Kabine değişikliğinde Cumhur ittifakı ortağı MHP’nin iki bakanlık ile temsil edileceği ifade ediliyor.

Medyafaresi.com’dan Hülya Karabağlı’nın haberine göre: MHP’ye düşecek bakanlıklardan biri Gençlik ve Spor Bakanlığı. Kabine değişikliği kulislerinde İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığına kesin gözle bakılıyor. Cumhurbaşkanlığı kurullarından sürpriz bir ismin daha Cumhurbaşkanlığı yardımcılığına getirileceği de kulislerde konuşuluyor. Kulislerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin Cumhurbaşkanı yardımcılığına ihtimal verilmezken, Bahçeli’nin böyle bir görevi istemeyeceği de belirtiliyor.

Yeni kabinede bazı bakanlıklarda değişiklik yapılacağına işaret edilirken, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yerlerini koruyacakları belirtiliyor.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.