Kabine YARIN Toplanıyor: İşte Gündem Maddeleri Milyonlar Gelecek Haberleri Bekliyor

Kabine YARIN Toplanıyor: İşte Gündem Maddeleri Milyonlar Gelecek Haberleri Bekliyor
Mayıs, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta ve hangi konular görüşülecek? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde Beştepe'de 6 Mayıs Pazartesi yapılacak kabine toplantısının detayları...

Mayıs ayının ilk Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yarın gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabinede gündem yine yoğun...Ekonomideki son durum ve öğretmen atamalarının yanı sıra İsraille ilgili gelişmelerin toplantıda ele alınması bekleniyor.

Türkiye, İsrail'e 54 ürün grubunda uyguladığı ihracat kısıtlamasını tüm ürünler için genişletti.

Beştepe'deki kabine toplantısında kararın etkileri değerlendirilecek.

Güncel ekonomik gelişmeler de değerlendirilecek

Nisan ayı enflasyon rakamları, dış ticaret verileri, Türkiye'nin kredi notunun arttırılması, fahiş fiyat ile mücadele...

Kabine toplantısında ekonomideki güncel gelişmeler de masada olacak.

Toplantıda; Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararıyla ilgili süreç değerlendirilecek.

Atanacak öğretmen sayısı ve branşların ele alınması bekleniyor

Öğretmen atamalarının da gündemde olması bekleniyor. Atanacak öğretmen sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımları ile ilgili değerlendirme yapılacak.

Toplantıda, terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum