TOKİ'den kaçırılmayacak FIRSAT: 26 ilde konut, 29 ilde arsa satılacak!

TOKİ'den kaçırılmayacak FIRSAT: 26 ilde konut, 29 ilde arsa satılacak!
TOKİ'den o illere ucuz konut ve arsa sürprizi! Türkiye Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 26 ilde 132 konutun ve 29 ilde 296 arsanın açık artırma satışına ilişkin başvuruların ayrıntılarını içeren son dakika açıklaması yayınladı.

TOKİ'den heyecan verici müjde! 6 bin 500 TL taksitle ile ev sahibi olma fırsatı! TOKİ, Türkiye genelinde uygun fiyatla 26 ilde ev sahibi ve 29 ilde arsa sahibi olmak isteyenlerin gözdesi konumunda. Açık artırmayla konut ve iş yeri satışı için başvuruların başladığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açıklandı. İşte detaylar:

TOKİ Hangi İllerde Konut Satış Yapacak?

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, Adana, Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat şehirlerinde 132 konutu açık arttırma usülü ile satışa sunacak.

Konutların ödesi yüzde 25 peşin olmak üzere 72 ay vadeli olacak.

29 İlde 296 Arsa Satışı Başladı!

Aynı zamanda Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, İzmir, Konya, Kütahya, Nevsehir, Niğde, Osmaniye, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Yozgat şehirlerinde 296 arsa açık artırma ile satışa sunulacak.

Arsaların ödemesi için yüzde 15 peşin olmak üzere 60 ay vadeli olacak.

superhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum