3600 ek gösterge tüm memurlara ve yardımcı hizmetlilere de verilsin

3600 ek gösterge tüm memurlara ve yardımcı hizmetlilere de verilsin
Sayın Cumhurbaşkanı,bugün partisinin seçim beyannamesini açıklarken,öğretmenlerin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılacağı taahhütünü ifade etti. Bunun yanında yardımcı hizmetlilerin de ek göstergeden yararlandırılması ve diğer memurlarımızın ek göstergelerinin 800 puan artırılmasının da çalışma hayatının beklediği adımlar olduğunu ifade ediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı,bugün partisinin seçim beyannamesini açıklarken,öğretmenlerin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılacağı taahhütünü ifade etti. Bunun yanında yardımcı hizmetlilerin de ek göstergeden yararlandırılması ve diğer memurlarımızın  ek göstergelerinin 800 puan artırılmasının da çalışma hayatının beklediği adımlar olduğunu ifade ediyoruz.

İşte Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın açıklamaları:

1) Sayın Cumhurbaşkanı,bugün partisinin seçim beyannamesini açıklarken,öğretmenlerin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılacağı taahhütünü ifade etti.
Bu,Türk Eğitim Sen olarak yıllardır dile getirdiğimiz bir talep idi.
İnşallah gerçekleşir.
Ziyadesiyle mutlu olur, teşekkür ederiz.

2) Bunun yanında yardımcı hizmetlilerin de ek göstergeden yararlandırılması ve diğer memurlarımızın  ek göstergelerinin 800 puan artırılmasının da çalışma hayatının beklediği adımlar olduğunu ifade ediyoruz.

3) Ayrıca sayın Cumhurbaşkanı’ndan isteğimiz, Hükümet tarafından bir KHK çıkarılmasına öncülük etmesi, ek gösterge düzenlemesini seçim öncesi gerçekleştirerek, öğretmenlerimizin bayrama daha mutlu girmesini sağlamasıdır.
Neden olmasın?

Kamubiz.com ÖZEL HABER

FACEBOOK'DA BİZİ TAKİP  ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DA BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
38 Yorum