3600 Ek Göstergeyi Tüm Kamu Çalışanları Hak Etmiyor Mu?

3600 Ek Göstergeyi Tüm Kamu Çalışanları Hak Etmiyor Mu?
Tüm çalışanların kadrosu ünvanı ne olursa olsun bayram ikramiyesinin ve 3600 ek göstergesinin insan ayrımı yapılmadan her çalışanın hakkı olduğunu söylemekteyiz. Gelir uzmanı olsun V.H.K.İ olsun, şöför olsun, yardımcı hizmetliler olsun, konumu ünvanı ne olursa olsun Bayram ikramiyesinin ve 3600 ek göstergenin tüm çalışanlara verilsin.

Tüm çalışanların kadrosu ünvanı ne olursa olsun bayram ikramiyesinin ve 3600 ek göstergesinin insan ayrımı yapılmadan her çalışanın hakkı olduğunu söylemekteyiz. Gelir uzmanı olsun V.H.K.İ  olsun, şöför olsun, yardımcı hizmetliler olsun, konumu ünvanı ne olursa olsun Bayram ikramiyesinin ve 3600 ek göstergenin tüm çalışanlara verilsin.

Kıymetli okuyucularımız malumunuz bizlerin yazılarını takip etmektesiniz .Yazılarımızı paylaşımınız olsun yorumlarınız olsun her zaman katkı sağlamaktasınız. Son zamanlarda bizler tüm kamu çalışanların gelir uzmanı olsun V.H.K.İ  olsun şöför olsun yardımcı hizmetliler olsun konumu ünvanı ne olursa olsun Bayram ikramiyesinin ve 3600 ek göstergenin tüm çalışanlara verilmesini dile getirdik.Ama ne hikmetse bazı medyada ve internet sitelerinde gelir uzmanları ve gelir uzmanların merkez taşra ayrımına son verilsin sadece kendilerin 3600 ek göstergeyi hak ettiklerinden ve mağdur olduklarından dem vurmaktalar.

Oysaki yıllardır aynı servis aynı masada aynı işi yaptıkları sorumlulukları dahi aynı olan çalışma arkadaşlarından yaklaşık olarak 1300 TL gibi maaş farkı olan arkadaşlarını yok saymakta .Bu arkadaşların 2012 yılından beri kurumiçi gelir uzmanlık sınavın açılması yönündeki talep ve isteklerini görmezlikten gelmeleri birde sadece kendilerinin 3600 ek göstergeyi hak ettiklerini söylemeleri kurum içerisinde bu durumdan tüm arkadaşlarımızın rahatsız olduklarını maalesef görmezden gelmeleri çok ama çok acı bir durum arz etmekte.Hem bu arkadaşlarımız mağduruz deyip kendi arkadaşların dahada mağdur olmalarını istemeleri bir çelişki yaratmıyormu?Mağdur olduklarından dem vurmaları yeni mağduriyetlerin doğduğunun maalesef farkında değiller. Oysaki tüm kurumlardaki arkadaşların aynı işi yaptıklarının farkında olması gerekirken hiç bu konulara değinilmemesi  ne kadar anlamlı ve manidar değimli?

Evet bizler tüm çalışanların kadrosu ünvanı ne olursa olsun bayram ikramiyesinin ve 3600 ek göstergesinin insan ayrımı yapılmadan her çalışanın hakkı olduğunu söylemekteyiz.Binlerce Maliye Bakanlığı bünyesinde gelir olsun gider olsun 7 yıldır kurumiçi gelir uzmanlık sınavın açılmasını talep etmekteyiz tıpkı onlar gibi biz çalışanlarda aynı eğitim şartlarını taşıdığımız gibi.Elbetteki bu çalışma arkadaşlarımızdan yeterli destek görmemekteyiz birde bu 3600 ek göstergenin sadece kendilerinin hakkı olduğunu savunmaları biz çalışanları derinden yaralamışlardır.

GİB Personeli Suat Fidan

Kamubiz.com Özel Haber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
19 Yorum