40 bin harita ve kadastro teknikeri atama istiyor

40 bin harita ve kadastro teknikeri atama istiyor
Merhaba harita teknikerleri olarak bizim sorunumuzuda dile getirir misiniz yaklaşık 40000 mezunu var 2018 kpss sınavından yüksek puanlar (85+) almamıza rağmen Atanamiyoruz sınavin uzerinden yaklasik 1 yıl gecti ve merkezi alım sadece 10 kişi alındı çoğunluk kadro tapu ve emlak yönetimine veriliyor Puanlarımız emeklerimiz çöpe gidecek bu gidişle sesimizi duyan bizi gören kimse yok lütfen yardımcı olun.

HARİTA VE KADASTRO TEKNİKERLERİ olarak tapu kadastro ve Milli emlagin personel sıkıntısının farkındayız. 40 bini aşkın mezun sayımızla, üniversitedeki tecrübemizle aldığımız eğitimle ve yüksek kpss puanlarımızla kurumlarımızın personel sıkıntısını gidermeye talibiz.

Bu sene sadece 2018/2 merkezi alımında 10 kişi ve 2019/2 merkezi alımında ise sadece 4 kişilik bir kadro verilmiş durumda. Tapu kadastro kurumundan beklentimiz biz harita teknikerlerini de göz ardı etmemesi ve artık bizleri de istihdam etmesidir. Tapu kadastro kurumunun 2019/2 merkezi alımında bütün kontenjanları Tapu teknikerlerine vermesi buna karşılık  son 264 tapu kadastro sözleşmeli personel alımında ise harita teknikerlerinin tamamen unutulması ve bütün kadroları emlak yönetimi mezunlarına ve Tapu teknikerligi mezunlarına verilmesi harita teknikerlerinin 88 puan ile açıkta kalmasını sağladı.  Bizler ilgili bölümün kapsamında sadece arazi kısmı değil görmüş olduğumuz dersler neticesinde gerek plan, proje, etüt gerekse de yapılan işlerin her türlü büro işlerinin yürütülmesi, hazırlanması ve sunum yapılması konusunda biz harita ve kadastro teknikerleri olarak kurumların yapmış olduğu işlerde çalışmaya hazırız. 2019 da yapılacak olan ve alımı onaylanan 125 kişilik sözleşmeli Tapu kadastro personel alımında kontenjanların tamamı HARITA TEKNİKERİNE verilmeli ve magduriyetimiz Giderilmesini bekliyoruz.Bayındır memur sen yetkililerinden istegimiz yapılacak olan Tapu kadastro ve Milli emlak personel alımında HARİTA TEKNİKERLERİNİN magduriyetini giderilmesi için bizlere destek vermesidir. Güçlü devletin güçlü kamu personelinden oluştuğunu unutulmaması en büyük temennimizdir

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum