7150 OHAL sayılı Kanun Hükmünde Kararnamedeki değişiklik ve güncel isim listesi Resmi Gazetede

7150 OHAL sayılı Kanun Hükmünde Kararnamedeki değişiklik ve güncel isim listesi Resmi Gazetede
7150 Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun, 3/11/2018 tarihli ve 30584 mükerrer sayılı Resmî Gazete’de, 7150 Sayılı Kanun yayımlanmıştır. Kabul edilen Kanunda, kamu personeline ilişkin tedbirler, iade hükümleri, rütbesi alınan TSK, Emniyet ve Jandarma personeli. kurum ve kuruluşlara ilişkin tedbirler bulunuyor. 7150 OHAL sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin tam metni ve ihraç iade isim listesi haberimizde.

7150 Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun, 3/11/2018 tarihli ve 30584 mükerrer sayılı Resmî Gazete’de, 7150 Sayılı Kanun yayımlanmıştır. Kabul edilen Kanunda, kamu personeline ilişkin tedbirler, iade hükümleri, rütbesi alınan TSK, Emniyet ve Jandarma personeli.  kurum ve kuruluşlara ilişkin tedbirler bulunuyor. 7150 OHAL sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin tam metni ve  ihraç iade isim listesi haberimizde..

Değişiklik ve  ihraç iade isim listesi için TIKLAYINIZ.

Kamubiz.com ÖZEL 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.