9 Yeni Kararname Resmi Gazetede! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve MEB Bakan Yardımcıları Belli Oldu!

9 Yeni Kararname Resmi Gazetede! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve MEB Bakan Yardımcıları Belli Oldu!
Milli Eğitim Bakanlığı ve Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Bakan Yardımcılığı ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına ve Rekabet Kurulu Üyeliklerine yapılan atamalar bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı. Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Ahmet ERDEM ve Ayşe ERGEZEN, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, İbrahim ER ve Reha DENEMEÇ atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına,

Milli Eğitim Bakanlığı ve Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Bakan Yardımcılığı ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına ve Rekabet Kurulu Üyeliklerine yapılan atamalar bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı. Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Ahmet ERDEM ve Ayşe ERGEZEN, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, İbrahim ER ve Reha DENEMEÇ atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Zafer ÇUBUKCU ve Fecir ALPTEKİN getirildi. İşte o kararnameler:

––  Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Ahmet ERDEM’in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/38)

––  Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Ayşe ERGEZEN’in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/39)

––  Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, İbrahim ER’in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/40)

––  Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, Reha DENEMEÇ’in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/41)

––  Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına, Naci AĞBAL’ın Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/42)

––  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Prof. Dr. Fahrettin ALTUN’un Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/43)

––  Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Fecir ALPTEKİN’in Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/44)

––  Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Zafer ÇUBUKCU’nun Atanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/45)

––  Rekabet Kurulu Üyeliklerine Yapılan Atamalar Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2018/46)

Kamubiz.com ÖZEL HABER

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.