Aile Bakanlığı'nda ek ders karşılığı çalışan personel çok büyük mağduriyetler yaşamakta

Aile Bakanlığı'nda ek ders karşılığı çalışan personel çok büyük mağduriyetler yaşamakta
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde ek ders karşılığı çalışan sosyolog, psikolog, öğretmen ve sosyal çalışmacı arkadaşlarımızın da mağduriyetleri ortadadır. İş güvencesi, özlük hakları, eğitim hakkı, nöbet hakkı, izin hakkı, ücret, kurumsal kimlik ve kadro hakkı konularında çok büyük mağduriyetler yaşamaktadırlar. İYİ Parti Antalya Milletvekili Ayhan Erel'in 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde yaptığı bugünkü konuşma şu şekilde;

İYİ PARTİ GRUBU ADINA TUBA VURAL ÇOKAR (Antalya) – Soru önergesi de vermiş olduğum, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde ek ders karşılığı çalışan sosyolog, psikolog, öğretmen ve sosyal çalışmacı arkadaşlarımızın da mağduriyetleri ortadadır. İş güvencesi, özlük hakları, eğitim hakkı, nöbet hakkı, izin hakkı, ücret, kurumsal kimlik ve kadro hakkı konularında çok büyük mağduriyetler yaşamaktadırlar.

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum