AK Parti 3600 ek gösterge için kanun teklifi verecek!

AK Parti 3600 ek gösterge için kanun teklifi verecek!
AK Parti'den 3600 ek gösterge için kanun teklifi açıklaması geldi. AK Parti grubu adına Meclis Genel Kurulunda konuşan Konya Milletvekili Orhan Erdem memur ve emeklileri etkileyecek 3600 ek göstergeye dair, 'AK PARTİ Grubu da bir çalışma yürütmektedir. Milletvekillerimiz ilgili bakanlıkla çalışarak bu konudaki çalışma bittiğinde kanun teklifini verecektir.' dedi.

'Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Teknik bir konudan bahsediyoruz, 3600 ek gösterge. Ek gösterge esas itibarıyla memurun kadro unvanı, derecesi, hizmet sınıfı, görevinin önemi, sorumluluk düzeyi ve hiyerarşik konumunu esas alarak belirlenen bir konu. Bu verilen söz yerine geldiğinde -inşallah gelecek- emekli olanların aylıklarında  300 ve 700 lira arasında artış söz konusu olacak ve yapılan çalışmaya göre 600 bin ile belki de 1 milyon insanı etkileyecek. Kısacası, teknik bir konudan bahsediyoruz ve 1995 yılından bu yana, sadece AK PARTİ iktidarlarında el atılarak kısmi düzenlemelerle uzman çavuş ve polisler üzerinde yapılan bir çalışmadan bahsediyoruz.

Sayın Kalaycı’nın söylediği gibi, verilen kanun teklifi vardır, AK PARTİ Grubu da bir çalışma yürütmektedir. Milletvekillerimiz ilgili bakanlıkla çalışarak bu konudaki çalışma bittiğinde kanun teklifini verecektir. Önemli bir konudan bahsediyoruz. Bütçeye getireceği yükleri, ne zaman başlamalı, kimlere verilmeli… Hiçbir sözü yerde kalmamış, hatta verilmemiş sözleri yerine getiren bir partinin mensubu olarak sorumluluk sahibi olan partimizin bunların zamanı geldiğinde yerine getirileceğini, bu konuda da bu çalışmanın en kısa zamanda yapılacağını biliyorum.'

Kamubiz.com ÖZEL / ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
29 Yorum