AK Parti ve Hükümet'ten 3600 ek gösterge açıklaması

AK Parti ve Hükümet'ten 3600 ek gösterge açıklaması
Memur-Sen Adana Şubesince düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi seçimden sonra en kısa süre içerisinde 3600 ek göstergeyi hayata geçirmiş olacağız. Bununla ilgili kafalarda en ufak bir tereddüt olmaması gerekiyor' dedi. Memur-Sen Gaziantep İl Başkanlığı ziyaretinde konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise, ' Ek göstergeyle ilgili de kapsamın herkesin tatmin olacağı bir çalışma, önümüzdeki dönemde mecliste g

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül seçim çalışmaları nedeniyle yaptıkları ziyaretlerde 3600 ek gösterge hakkında açıklamalarda bulundu.

"3600 ek göstergeyi hayata geçirmiş olacağız"

Hükümet olarak vadettikleri her şeyi yerine getirdiklerini dile getiren Sarıeroğlu şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi seçimden sonra en kısa süre içerisinde 3600 ek göstergeyi hayata geçirmiş olacağız. Bununla ilgili kafalarda en ufak bir tereddüt olmaması gerekiyor. Sözümüz, sözdür. Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu net olarak açıkladı. Öğretmenlerimiz, sağlık çalışanlarımız, din görevlilerimiz ve polislerimizle alakalı olarak seçimden sonra yıl içerisinde hayata geçirilecektir."

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise, ek gösterge hakkında şöyle konuştu:

"Önceki anlayışta 'Şöyle giyinip böyle inanacaksınız' diye baskıcı anlayış hakimdi. Demokratik bir toplumun ve devletin kabul edemeyeceği şeyler yaşanıyordu. Milletin dediği şekilde irade olmalı. Temel fikir ve yol haritamız da budur. Toplu sözleşmeden tutun özlük haklarına kadar her şeyi daha ileriye götüreceğiz. Ek göstergeyle ilgili de kapsamın herkesin tatmin olacağı bir çalışma, önümüzdeki dönemde mecliste görüşülecek. İnşallah seçimden sonra bu konu kanunlaşacaktır."

AA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
17 Yorum