Ali Yalçın: 3600 ek göstergeden yararlanan kamu görevlisi genişletilmelidir

Ali Yalçın: 3600 ek göstergeden yararlanan kamu görevlisi genişletilmelidir
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Büro Memur-Sen’in Antalya’da gerçekleştirdiği Teşkilat Buluşması kapsamında düzenlenen Başkanlar Kurulu ve Teşkilat Toplantılarında konuştu. Yalçın, 3600 ek gösterge konusuna değinerek kapsamının genişletilmesi gerektiğini ifade etti.

3600 ek gösterge ile ilgili verilen sözün gereği daha fazla zaman geçirilmeden yerine getirilmesi gerektiğini belirten Yalçın, “3600 ek göstergeden yararlananların kapsamı daha fazla kamu görevlisini içerisine alacak şekilde genişletilmelidir. Memnuniyet katsayısını artıracak çalışma bir an önce hayata geçirilmelidir” dedi.

Kamuoyunda merakla takip edilen ve kamu görevlilerinin dört gözle beklediği ek gösterge konusunda da konuşan Yalçın, ek gösterge kapsamının genişletilmesi gerektiğini ifade etti. 3600 ek gösterge ile ilgili verilen sözün gereği daha fazla zaman geçirilmeden yerine getirilmesi gerektiğini belirten Yalçın, “3600 ek göstergeden yararlananların kapsamı daha fazla kamu görevlisini içerisine alacak şekilde genişletilmelidir. Memnuniyet katsayısını artıracak çalışma bir an önce hayata geçirilmelidir” dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12 Yorum