Artık İşçinin Yönettiği Bir Konfederasyon Var! Ülkem Sendikaları Konfederasyonu ÜLKEM-İŞ

Artık İşçinin Yönettiği Bir Konfederasyon Var! Ülkem Sendikaları Konfederasyonu ÜLKEM-İŞ
"Öz İş Sendikası, Öz Taşımacılık İş Sendikası, Öz Sağlık Sendikası, Öz Hak Maden İş Sendikası, Öz Hizmet İş Sendikası, Öz Haber İş Sendikası, Öz Büro Sendikaları olarak "ÜLKEM-İŞ KONFEDERASYONUN" çatısı altında emekçi işçi kardeşlerimizle beraber birleşerek yeniden diriliş örgütlenme süreciyle birlikte hizmetin, emeğin ve alınterinin mücadelesinin nasıl yapılacağını mevcut olan bütün konfederasyon ve sendikalara Ülkem-İş konfederasyon çatısı altında göstereceğiz.

Artık devlet, siyasi parti ve iktidar örgütlenmelerinden bağımsız, makamlardan ve konferans salonlarından süslü vaadlerle yönetim anlayışıyla, masabaşı aidat odaklı konfederasyon sendika anlayışına rest çekerek, emekçi çalışan işçilerin sosyal, ekonomik hak ve çıkarlarını korumak, sorunlarını çözme doğrultusunda, işçisinin ayağına giderek işçilerin yöneteceği yeni bir oluşum, yeni bir başlangıç yaparak "göklere doğru ilerlememize engel olduklarında köklerimize doğru büyüyerek" "Öz İş Sendikası, Öz Taşımacılık İş Sendikası, Öz Sağlık Sendikası, Öz Hak Maden İş Sendikası, Öz Hizmet İş Sendikası, Öz Haber İş Sendikası, Öz Büro Sendikaları olarak "ÜLKEM-İŞ KONFEDERASYONUN" çatısı altında emekçi işçi kardeşlerimizle beraber birleşerek yeniden diriliş örgütlenme süreciyle birlikte hizmetin, emeğin ve alınterinin mücadelesinin nasıl yapılacağını mevcut olan bütün konfederasyon ve sendikalara Ülkem-İş konfederasyon çatısı altında göstereceğiz. Unutma! İşçiyi yine işçi savunur. Saygılarımızla

Levent Baş

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.