Astsubaylara görev ve makam tazminatı verilmesi TBMM'ye taşındı

Astsubaylara görev ve makam tazminatı verilmesi TBMM'ye taşındı
İzmir Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu: Astsubayların haklı talepleri olan görev ve makam tazminatları geciktirilmeden verilmelidir.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu'nun astsubay özlük haklarına ilişkin konuşması şöyle

'Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi bilindiği gibi geri çekilmiştir. Böylece muvazzaf ve emekli astsubayların maaşlarına yansıyacak iyileştirme de askıya alınmıştır. 

Astsubaylara görev ve makam tazminatı verilsin

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

İYİ Parti olarak daha önce de gündeme getirdiğimiz üzere astsubayların haklı talepleri olan görev ve makam tazminatları geciktirilmeden verilmelidir. Astsubaylar emekliliklerine yansıyacak şekilde makam tazminatlarını almadığı için maaşlarında düşüş yaşanmaktadır. Millî Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar daha önce astsubayların makam tazminatlarının verilmesi için söz vermesine rağmen bu vaadin üzerinden beş yıl geçmiş ve söz yerine getirilmemiştir.
 
İYİ Parti olarak astsubaylarımızın mağduriyetlerini giderecek ve hak ettiklerini kendilerine teslim edeceğiz. Seçime otuz dokuz gün kaldı yani astsubayların ve uzman çavuşların haklarına kavuşmasına çok az kaldı.'
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.