Bakan Soylu'dan 3600 ek gösterge ve memur alımları hakkında açıklama

Bakan Soylu'dan 3600 ek gösterge ve memur alımları hakkında açıklama
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Bütçe komisyonunda yaptığı sunumda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yürütülmekte olan memur alımlarına ve 3600 ek göstergeye dair değerlendirmelerde bulundu.

MEMUR ALIMLARI AÇIKLAMASI
'Halen 11 bin 624 bekçimiz görev başındadır. 7 bin 21 bekçimizin alım süreçleri devam etmekte, 10 bin kadro ise ihdas edilmiştir. Nihai hedefimiz ise 30 bin rakamına ulaşmaktır.'dedi.

3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI
İçişleri Bakanı Soylu, "Polislerle ilgili biz 3600 konusunda söz verdik, bunu yerine getireceğiz. Bu sözün arkasındayız." dedi. Polislerin, güvenlik görevlilerinin yaşam standartlarını iyi bir noktaya getirmenin temel sorumlulukları olduğuna işaret eden Soylu, "Özellikle 15 Temmuz'un iklimi hafif bir kaybolduktan sonra polislerimizi yeni aldıklarımızla beraber ilk önce 12/24'e döndürdük, şimdi de 8/24'e döndürüyoruz." ifadesini kullandı

Konuşmaların ardından, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 2019 bütçeleri kabul edildi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.