Binlerce sözleşmeli 4/B personel 5 yıldır kadro bekliyor

Binlerce sözleşmeli 4/B personel 5 yıldır kadro bekliyor
5 yıldır kadro bekleyen 4/B'lilere kadro müjdesi gelecek mi? 2019 yerel seçimler öncesi kamuda sözleşmeli 4/b personel olarak çalışan memurlara kadro verilecek mi?

5 yıldır bulunduğumuz kurumlarda kadrolarımızı alamadık. Bu durumda olan binlerce memurumuz var. Evliyim anne babam yaşlı ve onların yanında benden başka olacak kimse yok. Eşimi mecbur ailemin yanına bırakmak zorunda kaldım. Şu an onlar ayrı ben ayrı şehirlerdeyim bu şekilde bir hayatı biz nasıl sürdürelim???

Anayasanın temelinde Türkiye Cumhuriyetinin en önemli yapı taşlarından biridir aile birliği. Ne yazik ki bizlere tanınmayan birçok haklarından biri olan eş tayinini isteyemememiz bizlerin aile birliğini bozmaya yönelik oluşturulmuştur. 

Sadece tayin değil bulunduğumuz birimlerde terfi alamiyoruz. Rahatsızlandığımız zaman dinlenmek için rapor almak istediğimizde müdürlerin amirlerin sen sözleşmelisin dikkatli ol lafları hemen çınlıyor. 

Aynı birimde aynı işimizi yapmamıza rağmen kadrolu arkadaşlarımızla aramızda maaş farkı oynamaktadır. Sizlerden ricamız ne olursunuz bizim bu sorunumuzun dile getirilmesi yaşadıklarımız sadece bunlar değil buzdağının görünmeyen kısmında da çok şeyler var. 

Ben en çokta ailem ve yuvamın saadeti için istiyorum bu desteğinizi. Sözleşmeli personel olarak devletimizden kadro istiyoruz. İnsAllah olumlu adımlar bizler için gelişir bir nebze de olsa geleceğe dair umutlarımız sıcaklaşır. Herşey için ve derdimizi dile getirmemize yardımcı olduğunuz bütün kamubiz ailesine teşekkür ederim Allah razi olsun sizlerden. Hayırlı günler dilerim.

Kamubiz ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum