Biz uzman çavuşlarımıza kadro ve uzman jandarmalarımıza 3600 ek gösterge istiyoruz

Biz uzman çavuşlarımıza kadro ve uzman jandarmalarımıza 3600 ek gösterge istiyoruz
'Biz uzman çavuşlarımıza kadro ve uzman jandarmalarımızla beraber uzman çavuşlarımıza 3600 ek gösterge istiyoruz. 3600 ek gösterge ve uzman jandarmalarımızın okullarında geçen bir yıllık sürenin fiilî hizmetten sayılmasını arzu ediyoruz.' MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'in 22 Kasım 2018 tarihli TBMM genel kurulundaki konuşmasının tamamı şu şekilde;

İZZET ULVİ YÖNTER - Biz uzman çavuşlarımıza kadro istiyoruz. Gazi Meclisin bütün üyeleri eğer ortak iradesini gösterirlerse bu kadroyu alırlar. Hiç olmazsa bu kahramanımız iş göremez raporu bahanesiyle TSK’den çıkarılmamış olur. Bizim istirhamımız, uzman çavuşlarımıza el uzatılması. Kahramanı mahcup olan bir milletin geleceği mağluptur. Türk milletinin geleceği mağlup olamaz ve bu kahramanlar yurt için, bayrak için, ezan için, mukaddesat için, mukadderat için fani bedenlerini hainlerin önüne âdeta seriyorlar ve onlarla mücadele ediyorlar. Ölüm pahasına, asla korkmadan, geri adım atmadan üstlerine ne düşüyorsa yapıyorlar.

Ve bu kahramanımızla ilgili gerekli girişimin başlatıldığını öğrendim fakat şu anda maaşın bağlanıp bağlanmadığını haber alamadık. Umarım, dilerim, Allah’tan niyaz ederim ki bu tip vakalarla, elim vakalarla, hazin vakalarla bir daha karşılaşmayalım, bir daha bunlarla muhatap olmayalım. Biz uzman çavuşlarımıza kadro istiyoruz. Biz uzman jandarmalarımızla beraber uzman çavuşlarımıza 3600 ek gösterge istiyoruz. Biz burada, millete mal olmuş bir meselenin çözümünü arzuluyoruz. Dolayısıyla 3600 ek gösterge ve uzman jandarmalarımızın okullarında geçen bir yıllık sürenin fiilî hizmetten sayılmasını arzu ediyoruz.

Kamubiz.com ÖZEL / ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum