Cezaevi Çalışanları ve İnfaz Koruma Memurlarına da 3600 ek gösterge verilmelidir

Cezaevi Çalışanları ve İnfaz Koruma Memurlarına da 3600 ek gösterge verilmelidir
Jandarma ve Polis gibi en riskli görevi ifa eden ve üniforma giyen, emniyet çalışanları ile benzer iş yapan cezaevi personeli ile infaz ve koruma memurları da 3600 ek gösterge istiyor.

#CTEMemurlarına3600 tagı ile seslerini duyurmaya çalışan Cezaevi Çalışanları ve İnfaz Koruma Memurları da 3600 ek göstergeyi herkes gibi fazlası ile hak ediyor.

Jandarma ve Polis gibi üniforma giyen, emniyet çalışanları ile benzer iş yapan infaz ve koruma memurlarını duyun lütfen

Hepimiz kamu hizmeti veriyoruz, hepimiz ülkemiz ve milletimiz için çalışıyoruz ve hepimiz 3600 ek gösterge istiyoruz. İNFAZ koruma memurları görmezden gelmeyin. 3600 bizim de hakkımız. TBMM'de Destek istiyoruz. 

3600 ek gösterge Cezaevi Çalışanlarına da verilmelidir. Bunu en çok İNFAZ koruma memurları hak etmektedir.

Mesleğimizin yıpratıcılığı ve stresle mücadele eden güvenlik ve Emniyet hizmeti veren Cte çalışanları da 3600 ek göstergeyi talep ediyoruz.İnfaz ve koruma memurları polis hariç hepsinden daha fazla hak ediyor 3600 ek göstergeyi bizi de ekleyin sayın yetkililer asıl hak edene verin

Biz cezaevi personelleri tetikçiyle, torbacıyla, tacizciyle günlük güneşlik zaman geçirirken;diğer memurlara yazık değil mi. Yıpranma onların hakkı, bizim 3600 neyimize

Zor şartlarda Vefakarca görev yapan Cezaevi Çalışanları ve İnfaz Koruma Memurları da 3600 ek göstergeyi herkes gibi fazlası ile hak ediyor.

İnfaz Koruma Memurları
Memuriyet hayat boyunca
3600 defa tehdit edilir.
3600 defa hakaret edilir.
3600 defa soruşturma geçirir.
3600 defa tutanak tutulur.
3600 defa ölümle karşı karşıyadır.
3600 defa saat başı adım atar
3600 defa arama yapar...

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum