CHP 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanları Cumhurbaşkanlığa taşıdı

CHP 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanları Cumhurbaşkanlığa taşıdı
Öğretmen, polis, hemşire, din görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesine ve emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının çözümüne ilişkin CHP İstanbul Milletvekili M. Sezgin TANRIKULU tarafından, 2 Ağustos 2019 tarihinde TBMM'ye soru önergesi verildi. Her iki soru önergesinde de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istendi.

Bazı meslek gruplarına yönelik ek gösterge çalışmasının bulunduğu aşamaya ilişkin 2 Ağustos 2019 tarihli soru önergesi

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat OKTAY tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim. 
Av.Dr. M. Sezgin TANRIKULU /İstanbul Milletvekili

1. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri emeklilik ek göstergelerinin 3600'a çıkarılması ile ilgili çalışmalar hangi aşamadadır? 

2. 3600 ek gösterge kaç kişiyi kapsayacaktır? Meslek gruplarına göre dağılımı nedir?

Emeklilikte yaşa takılanlar olarak bilinen vatandaşların sayısına ve sorunlarının çözümüne ilişkin 2 Ağustos 2019 tarihli soru önergesi

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat OKTAY tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını arz ederim. 
Av. DrM. Sezgin TANRIKULU /İstanbul Milletvekili 

1. Kamu sektörü ve özel sektörde, emekli olmak için gerekli prim ve çalışma süresi elde etmesine rağmen yaş bekleyen kişi sayısı kaçtır? 

2. Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için başlatılacak olan bir proje var mıdır? Varsa, güncel akıbeti nedir? 

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum