CTE personeli seçimlerde oy potansiyeli yok diye mi unutuluyor? İşte infaz koruma memurlarının talepleri!

CTE personeli seçimlerde oy potansiyeli yok diye mi unutuluyor? İşte infaz koruma memurlarının talepleri!
İnfaz koruma memurlarının taleplerini maddeleyecek olursak şu şekilde sıralayabiliriz: Yaptığımız göreve uygun, emniyet hizmetleri sınıfına tabi olmak, Sendikalılaşma hakkı, Eşit işe eşit ücret ilkesi gereği Sözleşmeli CTE personeline kadro, Fazla çalışma karşılığında, fazla çalışma ücreti, Emeklilik sonraası için 3600 ek gösterge ve silah taşıma hakkı, İş yurtlarından kar payı

İyi günler Kamubiz.com yetkilileri, Bizler CTE personeli olarak ve halk arasında gardiyan olarak da bilinen toplamda 60 bin kişilik bir aileyiz. Bizler cezaevlerinde, dışarıda vatandaşlarımızın güvenliğini tehdit eden kapkaçcı, hırsız vs.. suçlar ile hüküm giymiş kişilerle bir ömür geçiyoruz . Ayrıca zaman zaman kamuoyunada yansıdığı gibi, rehin, isyan ve tehdit gibi unsurlara maruz kalıyoruz. İnanıyoruz ki sırf bu yüzden polis, asker ve öğretmenler gibi biz infaz koruma memurları da 3600 ek göstergeyi hak ediyoruz. Ancak gelin görünki yaklaşan erken seçimler nedeniyle birçok kamu personeli için vaatler verilirken infaz koruma memurlarının adı anılmamaktadır. Acaba Cte personelinin oy potansiyeli yok diyemi unutuluyoruz, bilemiyoruz. 

Oysa ki özlük haklarımıza ilşkin onlarca düzenleme yapılması gerekiyor. Örneğin güvenlik işi yapmamıza rağmen genel idare hizmetlerine tabi tek meslek grubuyuz. Sınıfımız değişmesi güvenlik hizmetlerine geçirilmesi, ek göstergemizin 3600 yapılması, iş yurtlarındaki kar payının bütün personele adaletli bi şekilde dağıtılması diğer taleplerimizdendir. 

İnfaz koruma memurlarının taleplerini maddeleyecek olursak şu şekilde sıralayabiliriz:

1- Yaptığımız göreve uygun, emniyet hizmetleri sınıfına tabi olmak 
2- Sendikalılaşma hakkı
3- Eşit işe eşit ücret ilkesi gereği Sözleşmeli CTE personeline kadro
4- Fazla çalışma karşılığında, fazla çalışma ücreti
5- Emeklilik sonraası için 3600 ek gösterge ve silah taşıma hakkı
6- İş yurtlarından kar payı

Kamubiz.com ÖZEL HABER

(Sitemizden Alıntılanan Haberlerde Kaynak Gösterilmeden Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)

FACEBOOK'DA BİZİ TAKİP  ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DA BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum