CTE Personeline Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Müjdesi!

CTE Personeline Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Müjdesi!
CTE 2018 görevde yükselme sınavı ne zaman yapılacak sorusu yanıt buldu. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Personel Planlama ve İstihdam Şube Müdürü Ramazan Sinekoğlu sosyal medya hesabı twitterdan, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı 23.03.2019 tarihinde Ankara'da yapılacağını söyledi.

Adalet Bakanlığına bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı 23.03.2019 tarihinde Ankara'da yapılacak. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Personel Planlama ve İstihdam Şube Müdürü Ramazan Sinekoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

Ramazan SİNEKOĞLU

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı liyakat ve kariyer ilkeleri çerçevesinde hizmetin gerekleri ve personel plânlaması esas alınarak 23.03.2019 tarihinde Ankara'da yapılacaktır. #GYUDS

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına ilişkin duyuru Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesi olan http://www.cte.adalet.gov.tr  adresinde ayrıca yayınlanacaktır.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum