Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılan (EYT) açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılan (EYT) açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir televizyon programında canlı yayında 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanlar sorusuna bakın nasıl cevap verdi. Başkan Erdoğan konuşmasında ek gösterge konusunda kapsamın genişletilebileceği mesajını verirken, Erken yaşta emekliliğe ise karşı olduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TGRT Haber ve İHA seçim özel yayınında Erken yaşta emeklilik ve 3600 ek gösterge konuları ile ilgili soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'EYT'de Demirel bir yanlışın içine düştü. Emeklilik meselesini eleştirmek için muhalefet teşvik ediyor. Erken yaşta emekliliğe karşıyız' ifadelerini kullandı.

3600 EK GÖSTERGE

Bu kapsama girebilecek kim varsa hepsini 3600'dan yararlandıracağız.

EYT AÇIKLAMASI

EYT'de Demirel bir yanlışın içine düştü. "Bu erken emeklilik olayını kimler tahrik ediyor, muhalefet. Eğer biz vatanseversek, milletimizi seversek niçin erken emeklilik diyoruz?"

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum