ESİM-SEN'den Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması İçin Basın Açıklaması

ESİM-SEN'den Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması İçin Basın Açıklaması
Yardımcı Hizmetler Sınıfında yaşanan mağduriyetlere dikkat çekmek amacı ile Emniyet Sivil Memurları Sendikası (ESİM-SEN) 22 ünvanı gösteren bir üniforma hazırlayarak dün basın açıklaması gerçekleştirdi.

Esim-Sen olarak bugüne kadar Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılmasını gerek medyada gerek mecliste sürekli gündemde tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz.

Yardımcı Hizmetler Sınıfında yaşanan mağduriyetlere dikkat çekmek amacı ile 22 ünvanı gösteren bir üniforma hazırladık bu üniforma ile dün basın açıklaması gerçekleştirdik, katılım az olsa da basın açıklamasına gelen bir avuç YHS’li arkadaşımızla medyada yer aldık.

Elbiseyi giyerek herkese bu mesajı ileten Ahmet Sağlam Uğur Selen isa kayıran ve Serkan Çetinöz ve hafta sonu tatili olmasına rağmen basın açıklamasına iştirak eden değerli katılımcılara Sendikamız ve Üyelerimiz adına canı gönülden teşekkür ederiz.Yardımcı Hizmetler Sınıfı kaldırılana her alanda yeni fikirlerle mücadeleye devam edeceğiz. Siz değerli arkadaşlarımızı mücadelemize destek olmak amacı ile Sendikamıza bekleriz


Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'u da misafir eden Emniyet Sendikası üyeleri, kurum içerisinde yaşadıkları sorunları anlatarak bunların çözümü için TBMM'den beklentilerini dile getirdi. 

Sorunların çözümü aşamasında İYİ Parti ve şahsı adına tüm çalışmalara yardımcı olacağını belirten Konya Milletvekili, kendisinin de sendika kökenli olduğunu, sivil memurların çalıştıkları kurumlarda yaşadıkları sorunları yakından takip ettiğini söyledi. Yokuş, "Hayatımın 30 yılından fazlası sendikacılık içerisinde geçti. Hak mücadelesini bilirim. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı'nın kuruluşundan Türkiye Kamu-Sen'e kadar yıllarımızı mücadeleye adadık. Sizlerin sorunlarını biliyoruz. Allah nasip etti Konya milletvekili seçildim. Bundan sonra sivil memurlarımızın sorunlarını meclisimizde sık sık gündeme getirecek, onların çözümü için gücümüzün yettiğince gayret göstereceğiz." dedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
26 Yorum