Gençlik ve Spor Bakanlığı müdür atamaları TBMM gündeminde

Gençlik ve Spor Bakanlığı müdür atamaları TBMM gündeminde
İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, TBMM Genel Kurulunda dün yaptığı konuşmasında Gençlik ve Spor Bakanlığı müdür atamalarını eleştirerek, 'Gençlik ve Spor Bakanına sesleniyorum: On yıldır görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavını yapmadınız. Yani on yıldır il, ilçe, şube müdürü, yurt müdürü, gençlik merkezi müdürü nasıl atandı belli değil.' dedi.

MEHMET ALİ ÇELEBİ (İzmir) – Gençlik ve Spor Bakanına sesleniyorum: On yıldır görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavını yapmadınız. Yani on yıldır il, ilçe, şube müdürü, yurt müdürü, gençlik merkezi müdürü nasıl atandı belli değil. Sonra aklınıza geldi, 20 Ekim 2019’da Resmî Gazete’de Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’ni yayınladınız, on yıl sonra “Yapıyoruz.” dediniz. Ama yazılı sınav dışında yine mülakat var. “Eş dost akraba, yola devam.” diyorsunuz. Ayrıca, gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü atamalarını bu görevde yükselme sınavından ayrı tuttunuz. Neden ayrı tutuyorsunuz? İlçe müdürlerini nasıl atayacaksınız?

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.