İnfaz ve koruma memurlarına 3600 gösterge ve emniyet hizmetleri sınıfı TBMM'de (5 Kasım 2019)

İnfaz ve koruma memurlarına 3600 gösterge ve emniyet hizmetleri sınıfı TBMM'de (5 Kasım 2019)
Adalet Bakanlığında İnfaz koruma memuru olarak çalışanların özlük haklarına yönelik sorunlarını bugün TBMM'de gündeme getiren İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi , ' İnfaz koruma memurları özlük haklarıyla birlikte emniyet hizmetleri sınıfında tanımlanmalı, 3600 gösterge verilmelidir' dedi

MEHMET ALİ ÇELEBİ (İzmir) – Yeri geldiğinde anne, baba, kardeş, doktor, psikolog; yeri geldiğinde PTT memuru, yangın durumlarında itfaiye memuru, asayiş durumlarında polis memuru gibi görevler icra eder infaz koruma memurları. Meslek içi yükselme şansları yok. Ülkemizdeki infaz ve koruma memurları, dünyadaki diğer bire bir aynı işi icra eden muadillerinden farklı bir teşkilat yapısı içerisinde çalışmaktadır. Bu meslek ülkemizde infaz ve koruma memurları ile başmemurlar tarafından icra edilmektedir. Dünyadaki diğer teşkilatlarda infaz koruma memurları genel müdürlüğe kadar yükselebilmektedir. İnfaz koruma memurları özlük haklarıyla birlikte emniyet hizmetleri sınıfında tanımlanmalı, 3600 gösterge verilmelidir.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum