İtfaiyecilere 3600 ek gösterge verilecek mi?

İtfaiyecilere 3600 ek gösterge verilecek mi?
İtfaiye personelinin ek göstergesi 3600'e yükseltilecek mi? İtfaiyecilerin özlük haklarının iyileştirilmesine ilişkin yazılı soru önergesi verildi. En tehlikeli meslek sınıfında yer alan itfaiyecilik meslek olarak kabul edilmiyor. Buna göre; yıpranma hakkı verilmesi düşünülüyor mu? 3600 ek gösterge verilmesi düşünülüyor mu? Meslek olarak kabul edilmesi için bir çalışma var mı?

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA 
Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Ve 99. Maddeleri uyarınca T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Saygılarımla. 24.12.2018 
Ömer Fethi Gürer / Niğde Milletvekili 

1) En tehlikeli meslek sınıfında yer alan itfaiyecilik meslek olarak kabul edilmiyor. Buna göre; yıpranma hakkı verilmesi düşünülüyor mu? 3600 ek gösterge verilmesi düşünülüyor mu? Meslek olarak kabul edilmesi için bir çalışma var mı?

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum