İYİ Parti'den EYT, 3600 ek gösterge ve memur zammı açıklaması

İYİ Parti'den EYT, 3600 ek gösterge ve memur zammı açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, EYT'lilerin haklarının verilmesini ve 3600 ek gösterge bekleyen memurların taleplerinin de karşılanmasını istedi. Meral Akşener, son zamanlarda yapılan zamları da eleştirerek şöyle konuştu: Memuruna yüzde 4 zammı uygun gören iktidar, yılbaşında vergi ve harçlara yüzde 22,5 zam kararı aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, EYT'lilerin haklarının verilmesini ve 3600 ek gösterge bekleyen memurların taleplerinin de karşılanmasını istedi

AKŞENER YAPILAN ZAMLARI ELEŞTİRDİ

Meral Akşener, son zamanlarda yapılan zamları da eleştirerek şöyle konuştu:

Memuruna yüzde 4 zammı uygun gören iktidar, yılbaşında vergi ve harçlara yüzde 22,5 zam kararı aldı. Memurunu, işçisini enflasyona ezdiren Sayın Erdoğan, iş kendine gelince kesenin ağzını açıyor. Cumhurbaşkanı olduğu 2014 yılında, 199 milyon lira olan Cumhurbaşkanlığı bütçesi, bu ucube sistem ve sarayla birlikte 2020 yılında ne kadara çıkıyor biliyor musunuz? 3,1 milyar liraya. Sarayın günlük bütçesi 8 buçuk milyon lira. 300 yataklı Ödemiş Devlet Hastanesi 52 milyon liraya yapıldı. Yani o saray, bir haftalık masrafıyla 300 yataklı hastane yapılabilen bir saray.

EYT VE 3600 EK GÖSTERGE AÇIKLAMASI

Herkesin merakla beklediği EYT ve 3600 ek gösterge hakkında da açıklama yapan Akşener, EYT'lilerin haklarının verilmesini ve 3600 ek gösterge bekleyen memurların taleplerinin de karşılanmasını istedi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum