Kamu çalışanlarının yeni umudu Mil-Enerji Sen

Kamu çalışanlarının yeni umudu Mil-Enerji Sen
Günümüzde sendikacılıkta yapılan bazı yanlış uygulamalar dolayısıyla, sendikacılığa güvenin oldukça azaldığı bir dönemde, MİL-ENERJİ SEN olarak, mazlum gönüllere umut olmak için çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Kavga etmek için değil, her durumda ve şartta haktan yana olmak için çıktığımız bu yolda sendikamızın, kısa bir süre zarfında büyük kitleler tarafından teveccüh görmeye başlamış olması, kamu çalışanları tarafından, layıkıyla ve gerektiği gibi sendikacılık yapılmasına duyulan özlemi net bir şekilde

Kuruluşumuzla birlikte güzel yurdumuzun dört bir yanından güzel haberler gelmeye başladı. Bugüne kadar üyelerinin ve Kamu görevlilerinin sorunlarına eğilmeyenler ve çözüm üretemeyenler, MİL-ENERJİ SEN'imizin kuruluşuyla birlikte, memurları ve üyeleri hatırlamış olacaklar ki; il il, kurum kurum gezmeye başlamış ve Kamu çalışanlarının hal hatırlarını sormak için seferber olmuş durumdadırlar. Ancak kamu çalışanlarımızın gözünde bu çabaları günü kurtarmak ve göz boyamak için gösterilen nafile çabalardır. Mil-Enerji Sen olarak böyle güzel gelişmelere vesile olmuş olmak bizim açımızdan gurur vericidir. "GEÇTİ BOR'un PAZARI, SÜR ........" Ancak bugün günü kurtarmaya çalışan malum sendikacılar unutmasınlar ki, artık tüm kamu çalışanı kardeşlerimiz; memur ve emekliye % 4 zam reva görülürken, kendi maaşlarını %100 arttıran sendikacılardan bir umut ve fayda olmayacağının farkındadırlar. Malum sendikaların göstermelik ziyaretleri ve nafile çabaları bu hakikatlerin üzerini örtmeye yetmeyecektir. Mil-Enerji Sen olarak, “Sendika için memur değil, memur için sendika anlayışıyla”, üyelerinin haklarını korumak ve elde edilen gelirle yine üyelerine hizmet etmek amacıyla yola çıkmış bir sendikal yapıyız.

MİL-ENERJİSEN olarak sadece kendi üyelerimizin haklarını savunmak yerine, kamu çalışanlarımızdan herhangi birisi bir haksızlığa maruz kaldığında onun yanında olma erdemliliğini gösterenlerin sendikası olacağız.

Sendikadaki görevlerin bir emanet olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürecek, bu işi daha iyi, daha güzel yapacak arkadaşlara emaneti teslim etmek için yarışacağız.

MİL-ENERJİSEN sadece ve sadece bir sendika adı değil, hakka adanmış bir davanın adıdır. Bu gaye ile çıktığımız bu yolda, işinin hakkını vermeyenleri dün rahatsız ettiğimiz gibi bugün de, yarın da rahatsız etmekten memnuniyet duyuyor ve yapacağımız güzel çalışmalarla rahatsız etmeye devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz.

Kıymetli memur kardeşlerimize açık çağrımızdır:

Çare VAR,

Alternatif  VAR,

Manevi, İlkeli, Liyakatli

MİL-ENERJİ SEN VAR.

Çaresiz değilsiniz,

Çare SİZ'siniz!

Güzel yurdumuzun hangi ilinde ve hangi ilçesinde olursanız olun, sizleri MİL-ENERJİ SEN çatısı altında hep birlikte el ele, omuz omuza vererek, eleştiri ve özeleştirlere tahammülün yok edildiği saltanat sendikacılığı yerine, bireylerin inançlarına, fikirlerine, dünya ve siyasi görüşlerine saygılı, her yönüyle ADİL BİR DÜZEN sendikacılığı inşa etmeye davet ediyoruz.

ALİ YÜCEL

MİL-ENERJİ SEN GENEL BAŞKANI

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.