Kamu ve Özel Sektördeki Özel Güvenlik Görevlilerinin Çalışma Koşulları Mecliste

Kamu ve Özel Sektördeki Özel Güvenlik Görevlilerinin Çalışma Koşulları Mecliste
Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörde görev yapmakta olan özel güvenlik görevlilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi amacıyla Antalya Milletvekili Feridun Bahşi TBMM'de bugün konuşma yaptı. İşte o konuşma:

FERİDUN BAHŞİ (Antalya) – Özel güvenlik görevlisi kardeşlerimizin o kadar çok sorunu var ki saymakla bitmez. Özel güvenlikçiler, özel güvenlik harçlarının kaldırılmasını veya sembolik rakamlara çekilmesini, ayrıca şirketlerden, eğitim kurumlarından alınan harçların makul seviyelerde tutulmasını, kamu ve özel sektör ayrımı yapılmaksızın tüm özel güvenlik görevlilerinin özlük haklarının iyileştirilerek ortak uygulanmasını, özel güvenlikçi ücretlerinin ortak bir seviyede belirlenmesi ve uygulanmasını, temel eğitim ücretlerinin, eğitim kurumlarını ve adayları mağdur etmeyecek şekilde ortak belirlenmesini ve ücret farkının ortadan kaldırılmasını, yenileme eğitim ücretlerinin devletin eğitim fonlarından veya özel güvenlik harç fonlarından karşılanmasını, özel güvenlik görevlilerinin ve sektör çalışanlarının fiilî hizmet zammından faydalandırılmasını, sağlık kurulu raporlarından alınan ücretlerinin kaldırılmasını istiyor.

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.