kpsscafe.com haber - Ceza infaz koruma ve orman muhafaza memurlar için MHP'den kanun teklifi

kpsscafe.com haber - Ceza infaz koruma ve orman muhafaza memurlar için MHP'den kanun teklifi
kpsscafe.com haberi - MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, orman muhafaza memurları, gümrük muhafaza memurları ile ceza infaz koruma memurlarına, emekli olduktan sonra süresiz silah taşıma ruhsatı verilmesine dair hazırladıkları kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunduklarını bildirdi.

kpsscafe.com - MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, orman muhafaza memurları, gümrük muhafaza memurları ile ceza infaz koruma memurlarına, emekli olduktan sonra süresiz silah taşıma ruhsatı verilmesine dair hazırladıkları kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunduklarını bildirdi. Cemal Enginyurt, teklife göre, bu silaha ait taşıma veya bulundurmaya yetki veren kayıt ve belgelerin de her türlü resim, vergi ve harçtan da muaf tutulacağını kaydetti.

kpsscafe.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum